ZR Rally Team CZ
Hodiny
AD Racing Team

Náš team je členem

ADRT

Auto Design Racing Team

Více informací na vyžádání

Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Členové on-line: 0

· Registrovaní členové: 32
· Nejnovější člen: janca46
Počítadlo návštěv
Vlajky (od 21.4.2009)

Omezeno na prvních 6 Úplný výpis po kliknutí

free counters

Číst diskuzi
Povedl se nám letošní apríl?
Ano. Sám jsem se nachytal nebo alespoň znejistěl Ano. Sám jsem se nachytal nebo alespoň znejistěl 100%[1 Hlas]
Pobavilo mě to, ale bylo 1.4. a tak jsem nevěřil Pobavilo mě to, ale bylo 1.4. a tak jsem nevěřil 0%[0 Hlasy]
Dobře jsem věděl že je apríl a tak jsem ten den nevěřil ničemu Dobře jsem věděl že je apríl a tak jsem ten den nevěřil ničemu 0%[0 Hlasy]
Na takovou jasnou hloupost bych vám neskočil ani 31. července Na takovou jasnou hloupost bych vám neskočil ani 31. července 0%[0 Hlasy]
Apríl mi přijde hloupý a neuznávám aprílové žertíky Apríl mi přijde hloupý a neuznávám aprílové žertíky 0%[0 Hlasy]
Počet hlasů : 1
 Tisk diskuze
Konec kariéry, aneb kdo se nachytal aprílem?
ZR Rally Team
#1 Vytisknout diskuzi
Přidáno 03-04-2009 11:00

Hlavní Administrátor

Příspěvek: 33
Založený: 24.02.09

Tak letošní aprílový žertík se nám celkem povedl. Samozřejmě ne každý se nachytal, ale našlo se pár lidí, co to vzali vážně, nebo alespoň znejistěli. Takže pro upřesnění - náš team zatím rozhodně nekončí se závoděním, ale je pravda, že jsme se dostali do složité finanční situace a musíme najít nějaké řešení. Najít sponzora (byť malinkého) se nám stále nedaří a auto potřebuje celkem vysoké investice. Pro začátek nutně novou spojku, brzdové destičky (aspoň zadní), olej v motoru i převodovce, hodila by se repase podvozku a pár nových pneumatik. Další věci tolik nehoří, ale taky by se našlo ještě dost věcí na zlepšení...Každopádně to ale zatím neznamená že by jsme uvažovali o ukončení kariéry Smile. Jen musíme najít způsob jak to vyřešit.

Přejít na fórum:
Přihlášení

Náhodné foto
Anketa
Účastníte se Auto Design Cupu?

Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.

24/09/2016 16:59
Stránky byly pÅ™emístÄ
ny na jinou adresu/hosting, což přineslo i nový tvar adresy a dočasnou nefunkčnost některých obrázků a odkazů. Na nápravě pracujeme.

19/03/2012 12:10
Stránky aktualizovány a změněn hosting Smile.

13/10/2009 10:57
Jasně. Rádi poradíme. Smile Dej na sebe nějakej kontakt. Třeba ICQ nebo tak Smile

10/10/2009 09:24
Ahoj prosim vás jsem administrátor webu Zdeňka Síkory prosím o radu ohledně přidání reklamního panelu děkuji.

17/04/2009 09:54
Samozřejmě
ví Smile. Viz odkaz nahoře Smile.