AD Racing Team
Náš team je Älenem ADRT Auto Design Racing Team
VÃce informacà na vyžádánÃ
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1
· Členové on-line: 0
· Registrovaní členové: 32
· Nejnovější člen:
janca46
Vlajky (od 21.4.2009) Omezeno na prvnÃch 6 Úplný výpis po kliknutÃ
Číst diskuzi
Kde nakoupit slicky
Michelin
Přidáno 18-02-2010 02:08
Člen
Příspěvek: 16
Založený: 01.02.10
Porad se pidim po nejakym shopu kde bych koupil slicky 190/580/15 stredni smes. Znacka je celkem jedno pokud to nebudou Markgum
Nejaka rada ci odkaz?
ZR Rally Team
Přidáno 21-02-2010 22:29
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 33
Založený: 24.02.09
No 190/580/15 se asi nevyrábÃ, ale nÄ›jakej podobnej rozmÄ›r by se mÄ›l dát sehnat. SpÃÅ¡ jde o to, jestli chceÅ¡ nÄ›co levnÄ›jÅ¡Ãho, nebo tÅ™eba Pirelli Äi Michelin...
Michelin
Přidáno 22-02-2010 16:53
Člen
Cenove kolem 5tis. Tak nejlepe samozrejme michelin ale klidne treba silverstone. Hlavne ne markgum, s temi mame spatnou zkusenost.
ZR Rally Team
Přidáno 25-02-2010 15:42
Hlavní Administrátor
O Markgumech mi nemluv. Rozsekal jsem kvůli nim auto na kaÅ¡i. Jinak Silverstone prodává tuÅ¡Ãm MK Racing, ale dajà se objednat i pÅ™es dalÅ¡Ã firmy (nÄ›kdy levnÄ›ji), pak jsou celkem dobrý Toyo, Kumho atd. Ale kde je koupit u vás nebo na netu nevÃm. Kumho tady v ÄŒB prodává jeden ze závodnÃků (nevÃm jestli má zastoupenà nebo co), a Toyo co najdeÅ¡ na netu...
Michelin
Přidáno 02-03-2010 19:20
Člen
Copak se stalo? My je meli chvili, ale strasne to plavalo tak jsem je hned prodali s 99,9% vzorku za pulku ceny...
Takze mi zbyva jen:
Toyo R888
Toyo R1R
Falken RT-615
Silverstone FTZ TYPE RR
Yokohama Advan A048
Skoda ze nikdo nema zkusenost, musim patrat na vlastni pest
ZR Rally Team
Přidáno 06-03-2010 09:46
Hlavní Administrátor
ZkuÅ¡enosti mám se Silverstone FTZ RR, které mám 2ks na prodej (skoro nové - odjeto 800m slalomu), a nÄ›které posádky z AD Cupu a RC Äi VP jezdà ty Toya, a chválà si je. My je asi pojedeme taky, až dojezdÃme ty Pirellky co jeÅ¡tÄ› máme.
Pokud jde o tu nehodu, video (onboard) z nà je tady:
http://www.zrrall...alerie.htm
(úplně dole poslednà video). Je to náš bejvalej web. Sem jsme to už nestěhovali...
Å lo o to, že jsme jeli právÄ› Markgumy, které jsou protektorované na mÄ›kké kostry sériových gum, a shodou okolnostà jsme jeli s pÅ™evodovkou pÅ™endanou z okruhového Pickupu Freestyle (toho jsem taky mÄ›l - nejlepÅ¡Ã vůz co jsem kdy mÄ›l ), a tam byly rychlosti samozÅ™ejmÄ› jinak. 1-3 byli spÃÅ¡ dlouhé, ale 4-6 krátké, takže ta pÅ™evodovka dokázala výbornÄ› využÃt to málo výkonu a rozjet auto (Feldu) až na cca 200km/h, což by se sériovou skÅ™Ãnà bylo naprosto nereálné. No a dÃky (podle nejen mého názoru) nedbalosti poÅ™adatelů (byl to závod pořádaný nÄ›jakými nadÅ¡enci z oblasti tuningu - ne AD Cup ani nic podobného ) tam byla rovina cca 1500m bez jediné "pÅ™ekážky". Zkrátka jsme vyjeli ze zatáÄky na vytoÄenou dvojku a Å™adili jen 3,4, mÃrná zatáÄka kde se snad ani neubralo a vjÞdelo se na 1500m rovinu na ÄtyÅ™ku. Takže vytoÄit 4ku, 5tka, 6tka a poslednÃch asi 300-400m bylo dokonce z kopce, takže i 13tková (upravená) Felda se tam rozjela cca na 190km/h! No a na konci té roviny pravá 4ka. No tak brzdÃm, podÅ™azuju na 5,4,3 a asi ve 110-120 km/h vjÞdÃm pÄ›knÄ› z vnÄ›jÅ¡Ã strany do zatáÄky a "utahuju" jà abych jà projel stÅ™edem a vyjel zase na kraj (v podstatÄ› okruhovej styl), protože to bylo na Å¡irokém a otevÅ™eném asfaltu. No jenže mÄ› nenapadlo, že ty markgumy s tÄ›ma mÄ›kkýma bokama to nevydržà a "podlomÃ" se (a to byli foukaný asi na 2,2 za studena, Äili zahřáté mÄ›li nÄ›kde okolo 2,5). No takže jsme se zvolna sunuli do strany (dobÅ™e to bylo vidÄ›t na asfaltu když jsem tam pak koukal) a i pÅ™es snahu to "vytáhnout" motorem jsme se dosunuli až do stoky, kde jsme chvÃli jeli stokou, ale pak se auto zaseklo o nÄ›jaký mostÃk nebo co tam bylo a následoval kotrmelec pÅ™es kapotu (pÅ™ekulenà rovnÄ› dopÅ™edu pÅ™es kapotu na stÅ™echu asi ve100km/h), kdy se auto prakticky zastavilo na mÃstÄ›, jen to pÅ™ekulenà pohltilo dost energie v porovnánà s ÄelnÃm nárazem. NaÅ¡tÄ›stà absolutnÄ› bez zranÄ›nà (nejvÄ›tÅ¡Ã zranÄ›nà mÄ›la Jana - spolujezdkynÄ› od toho, jak lezla po loktech ven ve stÅ™epech od skla - mÄ›la odÅ™eninky na pÅ™edloktÃch. Já mÄ›l teda totálnÄ› hnutý záda, ale to se projevilo až druhej den. Ale pÅ™eÅ¡lo to si po 14 dnech samo . Na konci toho videa jsou i fotky z mobilu pÅ™Ãmo z mÃsta (auto už je na kolech na cestÄ›). Auto Å¡lo rovnou do Å¡rotu. VÅ¡echny sloupky prolomený (ty pÅ™ednà byli o 15cm kratÅ¡Ã, prostÅ™ednà asi o 5cm a zadnà asi o 2cm), pÅ™edek na kaÅ¡i, pÅ™ednà náprava vražená do prahů, zkrátka nebylo krom motoru a pÅ™evodovky co zachraňovat. Motor a pÅ™evodovka kupodivu OK. Seklo se to jen o tu nápravu, a dÃky tomu kotrmelci se pÅ™edek tolik nemaÄkal.
Upravil/a ZR Rally Team dne 06-03-2010 10:13
Michelin
Přidáno 06-03-2010 23:33
Člen
Tak jsem to zjistoval a v pomeru cena/vykon vyjdou nejlepe ty R888. Skoda ze maji mekou bocnici, co tolik nepodrzi.
Ta nehoda vypadala nepekne. Naletel si tam hodne hrdinsky no. Ta rovinka je taky brutalni, to byl opravdu top speed test
ZR Rally Team
Přidáno 07-03-2010 22:09
Hlavní Administrátor
To byl no. Subara tam prej jeli kolem 250 i vÃc...
Ty R888 jsou prej fajn. VyzkouÅ¡ený je nemám, ale chceme je zkusit . Ty boÄnice ti nÄ›kdo Å™Ãkal že jsou mÄ›kký? To by mi asi vadilo . Leda pak dát 15" kola a nÃzkoprofilový gumy... Snad by to pomohlo.
Michelin
Přidáno 08-03-2010 09:53
Člen
Jj, ja se prave ptal lidi co je jezdej a maji prej super smes, ale mekou bocnici. Proste to ma bok jak obycejna XL guma a slickovou smes...
ZR Rally Team
Přidáno 08-03-2010 23:18
Hlavní Administrátor
Přejít na fórum:
Jste tu poprvé?
Auto Design Cup 2010
Závody mimo AD Cup
Obecná diskuse
Bazar
Napište nám
Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.