ZR Rally Team CZ
Hodiny
AD Racing Team

Náš team je členem

ADRT

Auto Design Racing Team

Více informací na vyžádání

Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Členové on-line: 0

· Registrovaní členové: 32
· Nejnovější člen: janca46
Počítadlo návštěv
Vlajky (od 21.4.2009)

Omezeno na prvních 6 Úplný výpis po kliknutí

free counters

Číst diskuzi
 Tisk diskuze
Kde nakoupit slicky
Michelin
#1 Vytisknout diskuzi
Přidáno 18-02-2010 02:08
Člen

Příspěvek: 16
Založený: 01.02.10

Porad se pidim po nejakym shopu kde bych koupil slicky 190/580/15 stredni smes. Znacka je celkem jedno pokud to nebudou Markgum Cool
Nejaka rada ci odkaz? Smile

ZR Rally Team
#2 Vytisknout diskuzi
Přidáno 21-02-2010 22:29

Hlavní Administrátor

Příspěvek: 33
Založený: 24.02.09

No 190/580/15 se asi nevyrábí, ale nějakej podobnej rozměr by se měl dát sehnat. Spíš jde o to, jestli chceš něco levnějšího, nebo třeba Pirelli či Michelin... Wink

Michelin
#3 Vytisknout diskuzi
Přidáno 22-02-2010 16:53
Člen

Cenove kolem 5tis. Tak nejlepe samozrejme michelin Grin ale klidne treba silverstone. Hlavne ne markgum, s temi mame spatnou zkusenost.

ZR Rally Team
#4 Vytisknout diskuzi
Přidáno 25-02-2010 15:42

Hlavní Administrátor

O Markgumech mi nemluv. Rozsekal jsem kvůli nim auto na kaši. Jinak Silverstone prodává tuším MK Racing, ale dají se objednat i přes další firmy (někdy levněji), pak jsou celkem dobrý Toyo, Kumho atd. Ale kde je koupit u vás nebo na netu nevím. Kumho tady v ČB prodává jeden ze závodníků (nevím jestli má zastoupení nebo co), a Toyo co najdeš na netu...

Michelin
#5 Vytisknout diskuzi
Přidáno 02-03-2010 19:20
Člen

Copak se stalo? My je meli chvili, ale strasne to plavalo tak jsem je hned prodali s 99,9% vzorku za pulku ceny...
Takze mi zbyva jen:
Toyo R888
Toyo R1R
Falken RT-615
Silverstone FTZ TYPE RR
Yokohama Advan A048
Skoda ze nikdo nema zkusenost, musim patrat na vlastni pest Grin

ZR Rally Team
#6 Vytisknout diskuzi
Přidáno 06-03-2010 09:46

Hlavní Administrátor

Zkušenosti mám se Silverstone FTZ RR, které mám 2ks na prodej (skoro nové - odjeto 800m slalomu), a některé posádky z AD Cupu a RC či VP jezdí ty Toya, a chválí si je. My je asi pojedeme taky, až dojezdíme ty Pirellky co ještě máme.
Pokud jde o tu nehodu, video (onboard) z ní je tady:

http://www.zrrall...alerie.htm

(úplně dole poslední video). Je to náš bejvalej web. Sem jsme to už nestěhovali...
Šlo o to, že jsme jeli právě Markgumy, které jsou protektorované na měkké kostry sériových gum, a shodou okolností jsme jeli s převodovkou přendanou z okruhového Pickupu Freestyle (toho jsem taky měl - nejlepší vůz co jsem kdy měl Cool ), a tam byly rychlosti samozřejmě jinak. 1-3 byli spíš dlouhé, ale 4-6 krátké, takže ta převodovka dokázala výborně využít to málo výkonu a rozjet auto (Feldu) až na cca 200km/h, což by se sériovou skříní bylo naprosto nereálné. No a díky (podle nejen mého názoru) nedbalosti pořadatelů (byl to závod pořádaný nějakými nadšenci z oblasti tuningu - ne AD Cup ani nic podobného Wink ) tam byla rovina cca 1500m bez jediné "překážky". Zkrátka jsme vyjeli ze zatáčky na vytočenou dvojku a řadili jen 3,4, mírná zatáčka kde se snad ani neubralo a vjíždelo se na 1500m rovinu na čtyřku. Takže vytočit 4ku, 5tka, 6tka a posledních asi 300-400m bylo dokonce z kopce, takže i 13tková (upravená) Felda se tam rozjela cca na 190km/h! No a na konci té roviny pravá 4ka. No tak brzdím, podřazuju na 5,4,3 a asi ve 110-120 km/h vjíždím pěkně z vnější strany do zatáčky a "utahuju" jí abych jí projel středem a vyjel zase na kraj (v podstatě okruhovej styl), protože to bylo na širokém a otevřeném asfaltu. No jenže mě nenapadlo, že ty markgumy s těma měkkýma bokama to nevydrží a "podlomí" se (a to byli foukaný asi na 2,2 za studena, čili zahřáté měli někde okolo 2,5). No takže jsme se zvolna sunuli do strany (dobře to bylo vidět na asfaltu když jsem tam pak koukal) a i přes snahu to "vytáhnout" motorem jsme se dosunuli až do stoky, kde jsme chvíli jeli stokou, ale pak se auto zaseklo o nějaký mostík nebo co tam bylo a následoval kotrmelec přes kapotu (překulení rovně dopředu přes kapotu na střechu asi ve100km/h), kdy se auto prakticky zastavilo na místě, jen to překulení pohltilo dost energie v porovnání s čelním nárazem. Naštěstí absolutně bez zranění (největší zranění měla Jana - spolujezdkyně od toho, jak lezla po loktech ven ve střepech od skla - měla odřeninky na předloktích. Já měl teda totálně hnutý záda, ale to se projevilo až druhej den. Ale přešlo to si po 14 dnech samo Wink. Na konci toho videa jsou i fotky z mobilu přímo z místa (auto už je na kolech na cestě). Auto šlo rovnou do šrotu. Všechny sloupky prolomený (ty přední byli o 15cm kratší, prostřední asi o 5cm a zadní asi o 2cm), předek na kaši, přední náprava vražená do prahů, zkrátka nebylo krom motoru a převodovky co zachraňovat. Motor a převodovka kupodivu OK. Seklo se to jen o tu nápravu, a díky tomu kotrmelci se předek tolik nemačkal.
Upravil/a ZR Rally Team dne 06-03-2010 10:13

Michelin
#7 Vytisknout diskuzi
Přidáno 06-03-2010 23:33
Člen

Tak jsem to zjistoval a v pomeru cena/vykon vyjdou nejlepe ty R888. Skoda ze maji mekou bocnici, co tolik nepodrzi.

Ta nehoda vypadala nepekne. Naletel si tam hodne hrdinsky no. Ta rovinka je taky brutalni, to byl opravdu top speed test

ZR Rally Team
#8 Vytisknout diskuzi
Přidáno 07-03-2010 22:09

Hlavní Administrátor

To byl no. Subara tam prej jeli kolem 250 i víc...

Ty R888 jsou prej fajn. Vyzkoušený je nemám, ale chceme je zkusit Wink. Ty bočnice ti někdo říkal že jsou měkký? To by mi asi vadilo Sad. Leda pak dát 15" kola a nízkoprofilový gumy... Snad by to pomohlo.

Michelin
#9 Vytisknout diskuzi
Přidáno 08-03-2010 09:53
Člen

Jj, ja se prave ptal lidi co je jezdej a maji prej super smes, ale mekou bocnici. Proste to ma bok jak obycejna XL guma a slickovou smes...

ZR Rally Team
#10 Vytisknout diskuzi
Přidáno 08-03-2010 23:18

Hlavní Administrátor

SmileFrown

Přejít na fórum:
Přihlášení

Náhodné foto
Anketa
Účastníte se Auto Design Cupu?

Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.

24/09/2016 16:59
Stránky byly pÅ™emístÄ
ny na jinou adresu/hosting, což přineslo i nový tvar adresy a dočasnou nefunkčnost některých obrázků a odkazů. Na nápravě pracujeme.

19/03/2012 12:10
Stránky aktualizovány a změněn hosting Smile.

13/10/2009 10:57
Jasně. Rádi poradíme. Smile Dej na sebe nějakej kontakt. Třeba ICQ nebo tak Smile

10/10/2009 09:24
Ahoj prosim vás jsem administrátor webu Zdeňka Síkory prosím o radu ohledně přidání reklamního panelu děkuji.

17/04/2009 09:54
Samozřejmě
ví Smile. Viz odkaz nahoře Smile.